Mobilupptäcksfärd

I mobilen hittar man alltid något intressant. Jag kan sitta här och drömma mig bort.

Det kan ju alltid vara bra att kunna lyfta på benet.


Typiska "Nooo, ta inte kort på mig"-posen


HAHA, balettakademien i ett nötskal.
/ Jassi

Hours seem so slow you think you'll surely die

You decide to call up a friend, when she doesn't answer you think you're close to the end.

Ju mindre man är hemma, ju mer uppskattar man dom stunder man är det. Så är det.

/ Jassi

Maria Mena är bra.

Dance is a hidden language/ Jassi

När hela världen rasar där du står och livet kräver mera än du tål

Sitter och lyssnar på en gammal spellista som påminner mig om en person som verkligen brukade få mig att må så mycket bättre. Jag vet inte vad som hände, men jag antar väll att allt tar slut en dag. Allt. Massa underbara låtar som var menade att ge ljus. Jag vill inbilla mig att jag inte behöver någon. Jag vill inte förvänta mig någonting utav någon för att slippa bli lämnad, för att slippa bry mig, för att slippa saknaden hela tiden. Och egentligen så har jag ännu en gång förväntat mig och älskat några alldeles för mycket känns det som. Jag vill säga att jag inte behöver dom, behöver ingen förutom mig själv... men det stämmer inte... Det stämmer inte. Alla behöver någon. En vän är alltid en vän. Det kanske stämmer... men ibland är känslan en helt annan. Jag älskar dom. Det går inte att komma ifrån. Det går inte att styra över, oavsett hur mycket jag önskar det.  

/ Jassi


There’s no one here to save

I'll be fine. or something.

/ Jassi'Cause our world is spinning at the speed of light.

Ren Kärlek.

/ Jassi


Cats

Dagen går bara att sammanfatta på ett enda sätt;

/ Jassi


We're smiling but we're close to tears, even after all these years

Idag har jag skrattat ihjäl mig med Jessika och Agnes. Träningsverk i magen. Vi har sjungit ikapp till Whip my hair och For the first time, vi har plingat på ett väldigt ostämt piano och skrattat så mycket i trapphuset att jag trodde att grannarna skulle komma ut och klaga. Yes, jag har saknat dom.

/ Jassi
Alla hjärtans dag

Kärlek till världen idag alltså. Varför är det inte en kärleksdag varje dag? Och varför deppar alla singlar den här dagen? Kärlek är väll inte bara något som finns mellan två som är tillsammans? Om det finns kärlek någonstans så är det i vänskap. Det är den mest hållbara kärlek som finns, äkta vänner.

Jag fick en riktig överraskning idag, så söt så jag smälter. Och så har jag haft mysigt sällskap av S, och vi har sett en film som jag VERKLIGEN rekomenderar. I rymden finns inga känslor. Alla har nog sett den, men om du nu är lika efterbliven som jag, så SE den. Alldeles underbar är den. Ibland undrar jag om jag inte är lite som Simon i den filmen. Jag vet ju att det inte är så, men jag kan inte låta bli att känna det ibland med mitt konstiga sätt att tänka och se världen på.

Nu lyssnar jag på min nya spotifylista och försöker ladda om inför imoron. Det är krävande att hålla sig levande just nu. Ska vara glad för att jag slapp det stora provet i skolan idag iaf. Tacksam ska jag vara över det.

/ Jassi

Alltså jag har hittat bilder jag inte visste existerade... shit. Vart kom dom ifrån?!
Just looking for some answers in a world that answers none of them at all

Vilken dag det var igår. Oh my... Men ny dag, nya tag. Man lär sig något nytt varje dag, och påminner sig om något varje dag också. Nu är jag påminnd för en livstid framåt.

Dör lite när jag lyssnar på den här söta låten. Dom orden behövde jag så mycket igår, och så fanns den här låten helt plötsligt där.

/ Jassi


Vänner är det bästa man har

När vänner sviker står andra där och tar emot en. Så är det nog. Och jag måste säga att jag är glad över S och A som så fint lyssnade på musik och drack te med mig. Och jag måste säga att jag är så otroligt tacksam över M som verkligen helt plötsligt var brevid mig och kramade mig när jag behövde det, och jag blir så otroligt varm över att ha M på andra sidan telefonluren. Oavsett hur stört jobbig och tråkig jag är. För jag är extremt tråkig just nu. A, det vet vi ju alla. Och nu sitter jag och lyssnar på musik, en låt jag fastnat för idag. Så sann, så otroligt sann.

/ Jassi


And how can I pretend to never know you?

I can’t let go


Jag har lovat den här gången att jag ska ge allt jag säger att jag har

Sitter och spelar Robot Unicorn Attack! Jo, jag har bättre saker att göra, typ som att plocka runt lite i mitt rum som jag inte rört sen december ungefär... Men vem bryr sig när jag ändå aldrig är där? Inte jag iaf. Imoron kommer Karin till sthlm från Falun! Myspys.

Har lyssnat på Melissa Horn hela dagen nästan. Jag satt och lyssnade på höstlistan (jaa... fortfarande), och helt plötsligt började hennes låtar spelas och jag bytte till min Melissa Horn-lista. Nu har den rullat på x antal gånger. Jag älskar hennes texter, och hennes röst och musik för den delen också, men texterna är alldeles alldeles underbara. Det finns textrader i alla hennes låtar som verkligen fångar mig, som förstår mig.

Det är omöjligt att säga vilken låt som är min favorit, men texten till "Vår sista dans" är nog den jag passar bäst för tillfället.

/ Jassi


Even the best falls down sometimes

Det stämmer.

Har fastnat vid den här låten nu. Vi gjorde en koreografin med Mathias Singh till den här låten också. Aaa.. det var härligt. När ni kollar på melodifestivalen imorn så ska ni komma ihåg att det är han som gjort öppning och slutnummerna. Och nu till låten jag lyssnat på hela kvällen.

/ Jassi


RSS 2.0