I wish I could tie you up in my shoes, make you feel unpretty too

Jag är en aning gleeberoende sen ungefär 4 veckor tillbaka. Mitt tillstånd fövärrades avsevärt i tisdags, eftersom jag träffade en viss M som är gleefanatiker. Men vad gör det? Är det bra så är det BRA lixom. Me like./ Jassi

Så fint/ Jsssi

You mean well, but you make this hard on me

Perfektion./ Jassi

Om tiden bara kunde stanna då man dansar

Jag önskar det. Det finns inget finare än dans med underbara dansmänniskor. Det är sånt som gör någonting värt överhuvudtaget. Varför ska det behöva ta slut? Och varför går alla dansklasser så snabbt? Man hinner knappt börja innan man ska hem. Om lite av denna dötid kunde fördelas på massa klasser istället skulle jag nog bli väldigt nöjd. Men så funkar det inte. Man kan inte stanna tiden, och man kan inte styra över tiden. Tyvärr. Måste bara säga att Balettakademien har fantastiska lärare. Och elever. Och allt som hör till.

En låt vi dansade till med Eva förut. Älskade koreografin, så ni får SYTYCD-verionen av den. Den är ju definitivt inte sämre.


/ Jassi

And you make boundaries you'd never dream to cross.

Det är alltid lika intressant när Natalie lägger upp bilder på facebook. Jag blir alltid lite; "Va, är det där jag?".

Dansa för Eva Gardfors

om ni någon gång får möjligheten. Ni blir inte besvikna, det lovar jag. En perfekt danslärare; SUPERDUKTIG dansare, förklarar bra, har underbara koreografier, är peppande, är snäll OCH har humor. Dessutom är hon kungen av stretchknep. Och är väldigt väldigt inspirernade. Ta en titt på det här bara så förstår ni. 

Eva Gardfors dansar till en av mina favoritlåtar. Rysningar.


Och här är en klass på ackis med Eva och Jenny. Eva är hon med grön tröja.


/ Jassi

För hon har tagit studenten

Nicole alltså. SÅ jävla grym är hon./ Jassi

En shoppingdag med Malin

hade jag igår. SÅ värt. Världens bästa Malin, <3. Japp. Jappilijapp.

/ Jassi

What we dream, it's all that matters. We're on our way, united.

Dagar som för en gångs skull inte är som alla andra.
Överraskningsfest för Malin

Har ingen ork, men jag känner att det verkligen börjar bli dags att lägga ut dom här bilderna, för snart är det säkert alldeles försent att berätta om det här. Så, en överraskningsfest för finaste Malin hos underbaraste Antonia för ett tag sen, där Michis var den största överraskningen. Både ett "grattis för att du är så jävla grym-party" och en "fan vad vi kommer sakna dig-avskedsfest". För Malin ska flytta, till västerås, och bli pilot. Och av mig fick hon en rosa vattenkokare. Kände att det var oerhört növändigt. Om NÅN ska ha den coola vattenkokaren så är det ju Malin. Ett rosa kök ska hon ha. Åh herre vad tråkigt det kommer bli i sthlm nu. <3 Men jag tänkte bara säga att jag har så fina fina fina vänner.

En rosa vattenkokare till Malin!


Malin och Michis chipspussas.
Buzz såklart


Fight mellan Evelina och Natalie.

En värld full av liv

Natalie + Jassi = Nassi.

En helt vanlig dag i Humlegården.


And I told you to be patient

Igår köpte jag mig ett par Runtones. Jag tror inte alls på genvägar när det gäller träning, men dom var så sjukt sköna. Som att gå på små fluffiga moln. Så ja, varför inte tänkte jag. Om det nu på något mirakulöst sätt skulle ge mer träning så är väll det alltid ett plus. Sen köpte jag ett berg av presenter som jag ska dela ut och sprida kärlek med. Vissa perioder har man alldeles för mycket kärlek som man inte vet hur man ska hantera. Och nu tänkte jag åka iväg och försöka vara social med mina favoriter. Och sprida mer kärlek.

Känner att den här passar just nu.


/ Jassi

I see myself in you, in everything you do/ Jassi

RSS 2.0