Flying flying flying flying, through the sky

Antonia här dåra...
Har typ nästan aldrig skrivit i bloggen, tyvärr.
Jag checkade mest in här för att berätta att all min frånvaro snart är över, fast jag vet inte säkert om någon saknat mig

Jag har iaf åkt in och ut från sjukhuset för att min magsäck slutade fungera som den skulle... jaa för att göra det kort och gott: Min magsäck fungerar inte, jag äter tusen olika piller varje dag och lider av en sån smärta att jag de flesta dagar knappt kan sätta mig upp i sängen.

Men nu är jag på bättringsvägen, imorgon ska jag åka till ackis och kolla på jazzlektionen, jag får inte börja träna förens om 1-2 veckor. Jag "rehabiliteras" och går en promenad ute varje dag, mer orkar jag inte. Medicinerna gör att kroppen domnar bort och jag blir helt slut bara av att gå i tio minuter :(

Jag har iaf sakant alla DP-tjejerna jättemycket <3 och jag skäms jättemycket över att jag inte ens orkat ringa nån av dom :(

14:e bilden då, en bild som alltid får mig att skratta, och massa andra bilder <3

Happy times <3

Blislagenimagenochböjaspåmitten

To hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Så sluta tycka till om dumheter, sluta tjata. Var tyst, eller säg något som är värt mer än tystnaden.

Tittar på bilder från när jag och Nikolina var övertrötta på ackis. Tre ord; Katten, strumporna, mannen. <3 
Och hej, jag har översträckta armar./ JassiDid I make it that easy to walk right in and out of my life?

Jag sitter här och väntar på att dörrklockan ska ringa. C ska komma hit och vi ska mysa. Jag har inte sett henne på jättelänge. Har överlag varit otroligt osocial och inte hört av mig till någon alls... Menmen. Idag har jag iaf gjort något vettigt. Åkte till synoptik och gjorde en synundersökning som jag borde ha gjort för säkert 2 år sedan. Resultatet var allt annat än oväntat. Jag visste precis vad som väntade mig. Men det känns bra att det är gjort iaf.

Har krypit ner i min onepiece och har absolut inget att göra. Det resulterar alltid i fula bilder med webcamen... Hoppas verkligen C kommer snart..


/ Jassi

Can't you see I'm down on my knees now?

Sitter här och saknar. Tittar på mobilen och vet inte riktigt vad jag hoppas på. Det händer mycket just nu, men ändå ingenting. Men imoron ska jag äntligen göra något åt min extremt suddiga syn./ Jassi

Don’t hold your breath

You can’t touch me now there’s no feeling left.

Den här helgen har jag konstant lyssnat på S&M och don't hold your breath. Så nu är dom sönderspelade i ungefär 2 månader framåt. Som vanligt ungefär.

Dödligt bra text.


S&M påminner mig bara väldigt mycket om dans och modern jazz med Val.


/ Jassi

Facebook har bundit fast mig

Celin hittade den här funktionen på FB. Så nu chattar jag med dansprogrammet och det GÅR inte att logga ut. Det suger. Jag bosätter mig på facebook från och med nu./ Jassi

13e bilden: En bild från i somras/ Jassi

Smile... it confuses people.

Det är bara att dra upp mungiporna. Känslan är mindre viktig./ Jassi

12e bilden: En person som alltid ställer upp för dig

Man kan aldrig vara säkert, men jag tror det finns tre. Men jag har bara en bild på den ena. Det är tre jag verkligen alltid skulle ställa upp för iaf, och dom ställer upp för mig. Alltid./ Jassi

11e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om/ Jassi

10e bilden: En bild på din fritid

Jag vet inte om dansen räknas som fritid. För mig är det fritid, men utöver det då, vad gör jag då? Myser och lyckoshoppar antar jag. Båda är en drog. Fast dansen är faktiskt den bästa drogen, men det räknas som sagt inte nu.

Jag och Malin i sommras.


/ Jassi

9e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider

5 år sedan./ J

8e bilden: En person du kan berätta allt för

Det finns ingen sådan person. Och alltså ingen bild. Ni kan få en bild jag tycker om istället./ Jassi

7e bilden: En person som du saknar

Det finns en del. Men dom flesta har jag inte ens bild på... Iaf inte på den här datorn. Synd. Men söta Louise saknar jag.

Har tyvärr ingen bättre bild...


/ Jassi


Eric Saade

Jag måste säga att jag är riktigt nöjd med reslutatet! Känns bra att skicka Saade till Tyskland. Det fanns bättre låtar, men jag tror Eric passar i Europa, har är snygg, hans låt sätter sig och han har sjukt bra dansare. Jag kan inte ens föreställa mig lyckan att som dansare få vara med i mello och sedan få åka ut i den stora tävlingen i Europa. Det är ungefär det största som kan hända en, eller något i den stilen. Helt underbart måste det vara. Och dom var ju sjukt glada, såklart. Många förstår nog inte glädjen att få dansa i sådana här sammanhang. Men precis så glad som Saade är, så glada är dansarna också, för precis som det här är fantatiskt bra för sångarens kariärr, så är det precis, om inte till och med ännu bättre, för dansarens framtid. Men ja... Det var riktigt bra bidrag ikväll, och Saade blir nog super i Tyskland sen.

Sen funderar jag på att gå upp till liljansskogen imorn. Har inte sprungit på 2 år... typ. Lite emellanåt kanske, men hm... Jaja.

/ Jassi


6e bilden: En bild som du aldrig lagt upp

Vad har jag inte lagt upp undrar jag? Den här kanske?/ Jassi

5e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

Tre vänner. Gamla skridskovänner. Det var riktigt längesen./ Jassi

This is your moment. No hesitations.

Jag har dansat med mina fina underbara alldeles fantastiska ackistöser ikväll!! Det är crazy. Och allt tack vare Celin och några andra väldigt treviga saltis, nacka och solsidan personer! Tack tack tack, underbara känsla. Jag hör hemma på dansgolvet, och ingen annanstans. Nu är jag påmind om varför något egentligen har en betydelse.

Pick yourself up
And dust yourself off
And back in the saddle

You're on the frontline

Everyone's watching

The pressure is on
You feel it
But you've got it all
Believe it


Och så har vi min galning Malin här.... med ett bananskal på huvudet... Fullt normalt. Love, <3


/ Jassi

4e bilden: En gammal bild på dig själv

A thin period.3e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv

Jag har haft ett par konstiga tider, men en del bilder lägger jag inte ut.. Så jag väljer våren 2009, det är fortfarande en dimma och ganska overkligt typ. / Jassi

Kasta er ut

"Det är när man kastar sig rakt ut i någonting som man kommer framåt. Det lär väll kanske inte vara helt genomtänkt, men det är då det händer något. Det handlar om att våga, att ta risker och att bara göra det". Citat av en av våra danslärare.

/ Jassi


2a bilden: En bild på någon i din familj

Det här blir ju lite fail... Men jag har iaf en liten bild på tuffingen Viktoria, min kusin./ Jassi

En bild säger mer än tusen ord

Eftersom bloggen är superseg och jag har tråkigt tänkte jag göra det här i 15 dagar, bara för att inspirationen till att skriva ligger under nollsträcket.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med
2a bilden: En bild på någon i din familj
3e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv
4e bilden: En gammal bild på dig själv
5e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
6e bilden: En bild som du aldrig lagt upp
7e bilden: En person som du saknar
8e bilden: En person du kan berätta allt för
9e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider
10e bilden: En bild på din fritid
11e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om
12e bilden: En person som alltid ställer upp för dig
13e bilden: En bild från i somras
14e bilden: En bild som du alltid skrattar åt
15e bilden: En person som är snygg

BILD 1 då: Någon du umgås väldigt mycket med

My beautiful friend Sofia :) (får hoppas att du inte dampar ut på bilden nu då... Puss)


/ Jassi

I really need you in my life cuz things ain´t right

Dansabstinens.
Jag kommer ihåg alla dagar med er, dom är över nu.

Bläddrade precis igenom min supergamla bilddagbok och hittade ännu en gång bilder jag inte visste fanns, eller helt enkelt hade glömt bort. Här sitter jag nu och drömmer mig tillbaka till andra tider.

/ Jassi

Jag och Emelie, och skolan i Saltsjöbaden.. haha, memories.


Who do you think you are? Runnin’ ’round leaving scars

I know i can’t take one more step towards you, cause all thats waiting is regret./ Jassi

Let's get some shoes

Jag har insett något men vet inte vad jag ska göra av vetskapen. Jag menar... jag smälter varje gång jag tänker på det. Mina hårda mur rasar varenda gång. Det är som att min hjärna helt plötsligt inte fattar varför jag måste ta avstånd. Nästa gång.

Men, snart är det mello. Jag är inte superintresserad över artisterna, så för mig spelar det inte så stor roll vem som går vidare till globen. Jag håller på det mina vänner håller på helt enkelt. Men dansarna kollar jag däremot på. Dansskada. Danssverige förstår mig, inte någon annan.

Igår sjöng jag, Malin och Agnes på den här när jag köpte skor. Alltså haha, fina fina flickor, <3

/ Jassi

Let's get some shoes!

But no matter what you'll never see me cry

Varför vill man så ofta ha något man inte kan få? Eller någon? Det är så synd att man tycker om någon verkligen, men känner att det inte är samma sak tillbaka. Ord spelar ingen roll, det spelar ingen roll vad personen säger eller skriver, det är känslan som betyder något. Men ja... jag tror man måste se sig om lite. Det finns så mycket mer. Så många som faktiskt är beredda att tycka om en tillbaka. Men samtidigt... man vill så gärna bli omtyckt av någon specifik ibland. Jag kanske inte är någon gråtare utåt, men det betyder inte att jag inte har samma känslor. Äsch, whatever, det finns så otroligt många andra underbara underbaringar som man kan lägga energi på. Nu ska jag på spontanbio och sen blir det mello.

/ Jassi

Promenad på djurgården med Malin, <3

So hold your head up girl and you'll go far, we are all born superstars

Oh my.. jag har hittat gamla foton, massa. Många. Klickade runt litegrann på lite gamla sidor jag har haft, i väntan på att klockan ska bli 3, och jisses, jag har en hel djungel av gamla kort jag aldrig kollar på nu för tiden. När jag tittar dom kommer jag ihåg exakt hur jag kände och tänkte, allt. Oh my... Ja, what to say? A long time ago.

Som typ denna resa <3Imorgon kommer väldigt lägligt

Jag är lite inne i Londonkänslan. Amen lixom, jag tror inte jag passar i sthlm ibland. Men nu sitter jag här och lyssnar på musik, klickar runt på massa sidor, och mår pissilla. Har inte varit shoppingsugen på 2 månader ungefär men nu har jag fått träffa Karin och hon har lett mig in i vårkänslorna. Oj vad jag blev sugen på en ny jacka, knallrosa stövlar, sköna sneakers och nya converse. Mys med kläder lixom. Imoron är det en såndär dag som man gärna vill ska komma lite oftare. Får gå klockan 3 typ och träffa några sötisar. Vi ska planera saker och jag ska passa på att köpa nånting när jag väl är inne i shoppingkänslan. Sen ska jag iväg till fina M. Ja, jag vill ha imoron nu! Bäst att jag lägger mig snart så kommer det snabbare. Mår väldigt illa bara... hoppas det blir bättre tills imoron. Min huvudvärk har släppt lite, så jag hoppas att det här släpper också... Blä. Totalt osugen på allt. Inte direkt positivt. Men nu ska jag kolla lite mer kläder och sen lägga mig medan resten kollar på film. Blev väckt alldels för tidigt imorse av en sömnpratare.. böööhö.

Vår <3

Rosa vagabond


Lagom slapp jacka


Och klassikerna såklart. Converse är vår för mig./ Jassi


Born this way - Lady Gaga & Ulrik Munther

Jag bestämde mig för att inte skriva vad jag tycket om Lady Gagas nya låt och video men jag kan inte låta bli. Nu gör jag säkert alla besvikna, men nja... jag vet inte riktigt. Mitt första intryck av låten var helt enkelt "Vart har jag hört den här förut?". Inte unikt, nästan en kopia, jag vet bara inte vilken låt det handlar om. Men nu när jag har lyssnar på den någon vecka så har den vuxit i mina öron, och den har verkligen vissa starka delar. Speciellt texten! Andra delar däremot är inte alls lika bra. Jag kanske förväntar mig för mycket orginalitet av henne? I don't know. Resten av världen verkar gillar den.

Videon däremot är grym! Förutom dansarna som inte alls är lika bra som de brukar vara. Men annars så är den sjukt crazy som vanligt.

Som sagt så tycker jag att texten är galet bra. Fast den kommer fram tydligare och blir mycket bättre i Ulrik Munthers cover faktiskt. Jag brukar inte lyssna på covers men jag gillar den, mycket. Killen gjorde covern på 30 minuter lixom, sjukt duktig. Nya JB kanske? ;)

Lady Gaga


Ulrik Munther

Have you ever hated yourself for staring at the phone?

Jag saknar dig. Mycket. Väldigt mycket. Hejdå.

/ J

RSS 2.0