Harry Potter 7 3D del 2

Ägde. Totalt. Såg den redan i onsdags, men har inte orkat uppdatera. Jag är inte ett Harry Potter-freak och gillar egentligen bara det där gulligt magiska som det finns mest av i 1an och 2an, men den här filmen... Den var verkligen så sjukt berörande och knöt ihop allting perfekt... Blev helt stum. Det var verkligen över mina förväntningar. Och 3Dn var väldigt bra gjord, filmen fick ett djup och man slapp alla överdrivna hoppaframochskrämmaseffekter. Bra, bättre, bäst.

Vad gör jag på dagarna då? Saknar dansen. Känns som att alla ska på bouncelägret och jag skulle gärna gå på det, men det blir inte så den här sommaren. Jag har sån lust att ställa mig i vardagsrummet och köra alla gamla koreografier, men samtidigt suktar jag efter fräschet och något nytt. Behöver inspiration. Det hjälper ju en aning att se på underbar dans på youtube som vanligt. Kan sitta och stirra som förstenad i flera timmar.


You're on to me and all over me

Måste säga att jag har världens bästa jobb, åtminstone för att vara 17 år. Sjukt bra kollegor och bara allmänt trevliga dagar. Och så måste jag säga att jag har världens dansabstinens. Vet inte om jag klarar mer tid utan dans. Jag förintas. Inte okej! Inte alls. Men jag kan alltid sitta och titta på dans i alla fall... Bättre än inget.

Det här är helt underbart. Ryser... Så otroligt magiskt


/ Jassi

Love My Life

Har just fått mitt antagningsbesked till Hässlögymnasiet. I höst kommer jag att flyga! Så underbart, det går inte att beskriva känslan. Jag känner mig unbreakable. Alla som någonsin har misstrott mig kan slänga sig i väggen. Så måste bara passa på att säga till alla, FÖLJ ERA DRÖMMAR och det finns ingen som känner dig bättre än vad du gör så var dig själv trogen.

PUSS


/Malin

Melanie i So you think you can dance 2011

För lite mer än en vecka sen tog jag en hel dag och såg nästan hela säsong 8 av SYTYCD. VEM kan sitta och vänta på att allt ska visas på tv lixom? ;) Och precis som dom flesta andra har jag fastnat SÅ för Melanie Moore, hon är så sjukt fantastiskt, så vacker. Jag satt med öppen mun när jag kollade på hennes audition kommer jag ihåg. Här dansar hon contemporary med Marko Germar. Helt galet underbart bra dansare. AH, inspiration!!
/ Jassi

Hej och välkommen


Hundpromenad och danstankar

Har ätit mitt första lagade mål mat på en vecka! Spagetti med köttfärsås har aldrig varit så gott.
Har inte dansat på alldeles för länge, abstinens som fan.
Bjuder därför på lite findans såhär på kvällskvisten!

/Malin

I'm as high as the sun

Hemma från en vecka i Borlänge! Peace&Love var asnajs, men nu är det tillbaka till verkligheten. Måste ta itu med mig själv nu känner jag. Har i alla fall träffat en hel del jävligt underbara människor som jag hoppas man kommer träffa någon gång igen, men det blir som det blir!
På fredag ska jag träffa min underbara underbaring JASSI! har inte träffat henne på tre veckor, inte ok. Bjuder på massa knasiga Malin och Jassi bilder så länge!

It's time to try defying gravity

Oj vad många nya läsare! Det gjorde verkligen min dag haha. Välkommna hit, alltid lika kul :)

Igår var en sån där när alla plötsligt hör av sig, och man själv orkar höra av sig tillbaka. Alla på en och samma gång, sånna man inte pratat med på jättelänge. Satt alldeles för länge och pratade med alla, men kul var det. Och så kom MALIN hem från P&L också! Och imorn ska jag träffa Natalie som åker till China på torsdag. Hon ska dansa i sin gamla dansstudio, där hon dansade balett i två år. Jag skulle inte tveka om jag fick följa med i hennes resväska... Jag känner mig överlag väldigt sugen på att flyga. Känslan av att sätta sig på ett flygplan och bara lämna allt. Stänga av mobilen och sätta i hörlurarna och några timmar senare vara flera hundra mil ifrån verkligheten.

Och jag har en sån sjuk dansabstinens... det kan inte vara hälsosamt. Jag ÖNSKAR att jag har chans att gå på något läger, men jag får väll önska vidare...
Hittade en bild på hur knäna ser ut efter en dag med dans haha... men bilden gör inte blåmärkena rättvisa... Men jaja :)


/ Jassi

Jag har blivit ett Gleek

Jaja. Så kan det gå.
"Hurt that's not supposed to show, and tears that fall when no one knows
When you're trying hard to be your best, could you be a little less
?"/ Jassi

RSS 2.0