and if you could kill time

without injuring eternity.


'cause there's beauty in the breakdown

Jag som aldrig någonsin blir berörd av tv. Jag gråter inte till tv. Jag gör det bara inte. Aldrig. Jag gråter inte till tv.... Det trodde jag åtminstone inte./ Jassi

Dansprogrammet 2 Balettakademien

Hittade en trailer för Dansprogramet som Balettakademien satt ihop. Det är vi i DP2, och danser från årets slutföreställning. Alla danser, förutom baletten, är egenkoreograferade av oss elever. Vi är sammanlagt 9 st i DP2. Baletten har vår balettlärare Katarina gjort. Blev lite smått chockad när jag såg det här haha.../ Jassi

There's no difference between the lies and compliments.

It's all the same if everybody leaves her.
And every magazine tells her she's not good enough,
The pictures that she's seen make her cry.
And she would change everything, everything just ask her.

She never stays the same for long,
Assuming that she'll get it wrong.
Perfect only in her imperfections.

She's not a drama queen,

She doesn't want to feel this way, only seventeen, but tired
And she would change everything, everything just ask her...
/ Jassi

Snap.

Andra terminen i DP började jag dansa feminie vibe för Celina Rydén, mest för att få lite atityd i mina rörelser. Och jag tyckte, och tycker fortfarande, att det är SJUKT kul att bara få dansa loss till bra musik, med en bra grupp och en underbar lärare. Det är inte direkt min starka sida, men det har verkligen ingen betydelse när det är så roligt. I söndags hade några stycken från söndagsgruppen en sista klass, och vi körde en galet rolig koreografi till "Dirty picture" som jag aldrig lyckades lära mig haha... Men under den korta tiden vi övade fick vi iaf ihop en liten snutt. Alltid kul att se, speciellt när man kan skratta åt vad man håller på med. Det går ju alltid att ta hänsyn till en sen trög söndaskväll och alldeles för kort reptid ;)

Här är en bit av koreografin iaf, Celina Rydén är ju såklart koreografen. (Kolla förresten in hennes smycken!!)
Celina och Sofia som är grymma och samtidigt dansat koreogrfin förut står längst fram, så ta en extra titt på dom!


/ Jassi

And then you twist and shout for your favorite star

Jag gillar inte avslut. Jag gillar inte när bra saker förändras. Och jag kommer sakna Malin... jättemycket. Efter 2 underbara dansår... Hur blir det nu?/ Jassi

Don't let the colors scare you, It's just a state of mind

Fotbilder.


/ Jassi

If walls could talk they’d tell you all about how much I break apart

Jag fastnar alltid i gamla minnen vid den här årstiden. Det är någon förbannelse tror jag. Gamla låtar, gamla bilder, gamla tommar ord. Det är ganska fint att rota runt i itunes och hitta låtar som jag lyssnade så djävulskt mycket på förut. Speciellt låtar från slutet av 9an. Det är tillräckligt långt bort men ändå så nära att det fortfarande känns. Och så låtar från förra våren... Ja, jag kan ju gissa att jag kommer sitta här nästa vår och lyssna på judas och alla andra låtar som jag knarkar nu. Men så kollar jag ju på bilder samtidigt. Gamla bilder som säger för mycket. Det är inte lika fint. och det värsta är tillochmed borttaget och retuscherat för länge sen. ja, what to say.

DP1 har iaf föreställning i helgen. Snacka om att jag kommer infinna mig där och plåga dessa finisar med min närvaro i år igen. Mig slipper man inte, oavsett om jag är med eller inte (höhö)
I am reaching out for someone I can't reach no more

Ganska ovärd dag, ganska tung, men snart, eller snarare om någon timme, så ska jag ta mig en prommis till ackis och ha avslutning med fina DP. Inte för att det är sommarlov än, men jag antar att det är enda gången lärarna kan, så varför inte? Alltid mysigt.

Favvolåt, underbar dans./ Jassi

Cause I’d surrender everything to feel the chance to live again/ Jassi

Soirée Matinée Creativité

Det här var den absolut roligaste dansföreställningen jag någonsin haft! Underbara personer, danser och lärare. Med tanke på hur jag mått är jag så otroligt glad över att jag klarade tre intensiva dagar och lyckades utnyttja dom till max. Min kropp har redan däckat, men inte min hjärna. Den enda kroppsdelen jag fortfarande kan röra är händerna, känner mig tung som sten och skulle gärna sova några dagar nu, om bara min hjärna ville det. Men jag måste bara säga att jag har haft en underbar helg med bästa DP och alla andra dansare och människor som hjälpt till på den här föreställningen. Det har varit en otroligt kort termin för mig, jag kommer nog aldrig kunna förstå att vi faktiskt lyckades göra allt det här! Men ja... så härligt.

Ni får två smakprov på bilder, resten kommer om någon dag eller så.

DP2 i komplett format <3


Vi övade på Mambo i lördags mellan ljusrepen och genrepet.


/ Jassi

Skjorta, kavaj och röda byxor, röda byxor, röda byxor

Ingen bra dag måendemässigt men jag kan iaf meddela att jag överlevde 3 ljusrep och några timmars repande. Tänkte däcka nu och försöka överleva helgen också. Så, i helgen kan man se Dansprogrammet 2's danser och en del scenkurser på balettakademien! Det mesta är slutsålt, så tråkigt för er som aldrig fick någon biljett ;)

Och mitt i allt har jag haft EN enda låt på hjärnan idag. Den har verkligen spelats på repeat konstant i mina mest högljuda tankebanor, så det har inte gått att tänka ordentligt. (Alltså.. man har ju olika tankebanor, vissa som låter mer och vissa som låter mindre) Och såklart är det en låt man bara vill spy på. Tack, älskade lilla underbara hjärna! Eller...?

Alltså, serisöt, varför plågas jag med denna låt för...?


/ Jassi

Louder louder, and we'll run for our lives/ Jassi

Who would have thought it would end up like this?

Vissa tider står allt still. Ibland händer det absolut ingenting. Tiden går, dagarna ser precis likadana ut. Just nu kan jag konstatera att det INTE är en sån period. Just nu händer allt. Det känns som världen sparat på allt till våren, och helt plötsligt ska allt kastas fram på en och samma gång. Världen snurrar runt, tiden finns knappt och jag hänger inte med i något tåg alls. Men ja... varför inte?

Kan säga att jag har två saker i huvudet. Eller tre. Men två som är värda att nämna här. Det enda är "Soirée Matinée Creativité". Vår dansföreställning som vi har nästa vecka. DP2 alltså. Nästa helg är det fullspäckat med ljussättningar, rep, genrep och föreställningar. Det ska verkligen bli skönt att få försvinna in i föreställningskoman ett tag, då inget annat finns. Biljetter kostar 60 kr eller 110, beroende på om man är över 20 eller inte. Så KOM och se, det vill ni inte missa!

Sen så är det så att i lördags, på valborg, så bestämde jag och Natalie oss för att tipsan Idol om vår coola danskompis Evelina. Hon är GRYM. Och såklart så ringde Idol igår och vill att hon kommer och sjunger på söndag! Är det bäst eller är det BÄST?! Så på söndag infinner sig jag, Natalie och Evelina på circus... Haha. Bananas.

EVELINA:/ Jassi

And I run so fast to get away

fortsättning följer. eller så har allt tagit slut./ Jassi

Vem e du utav oss, du pressas av tid

Sitter som vanligt på spotify (och nöter en och samma låt i 5 timmar tills jag inte orkar mer), tänker på alla som är i skolan, försöker som vanligt plugga litegrann. Så mycket ska hinna göras på en så ofantligt kort tid. Har räknat till att min klass sammanlagt har 17 riktiga skoldagar kvar, med lektioner, prov, inlämningar och så. Den rinner iväg, den där tiden.

Här är lite fler biler från Cenitas (Celin & Lenita) fest, tagna av Nicole (och hedda?)

/ Jassi

Är det nu, nu som det tar slut

Dom förstår inte. Som om någon gör.. Håller mobilen i handen och vill ringa, ha tröts, prata. Kommer aldrig trycka på numret i alla fall. Tur att musik finns./ Jassi

Valborg 2011

Trodde det knappt skulle bli någon valborg, med det slutade med den bästa hittils med underbara människor. Vilken tur att man känner så bra personer. Och alla som känner mig vet att jag hatar skogen, jag är rädd för granar (typ). Men vi tog en spännande tur bort från den trygga stan med pedeltåget och ut i skogen. Trodde aldrig det skulle hända, men det var mysigt, mycket skratt och jag luktar fortfarande rök. Det blev några kort och så såklart en Halebop reklam. Nu är det maj. Officielt sommar i min värld.

/ Jassi

RSS 2.0