Vem ska jag tro på tro på tro på när...

Jag har inget att skriva egentligen. Super att jag bloggar om det då. Hej, jag bloggar om att jag inte har något att blogga om. Det här är allt annat än en dansblogg just nu. Det är knappt en blogg. Meeeeeeen, ja. Jag har lyssnat på musik idag iaf. Höstlistan fortfarande. Och så lite annat också, som tex dessa två tjejer. Egentligen är deras andra låt bättre, men nu har jag spelat sönder den så mycket så nu orkar jag inte mer.

/ Jassi


Allt annat än en helt vanlig onsdag

Nej, det var verkligen inte en helt vanlig onsdag idag. Om det hade varit en vanlig onsdag hade jag haft matte i 2,5 timme, lite samling och sen balett med DP. Jag hade avslutat dagen med den fuktansvärda men roliga moderna jazzen med Val och så hade jag varit helt hög på danslycka. Nu har jag iaf skrivit i en liten dagbok som jag ska skriva i varje dag, något bra och något mål typ. Det var inte heller något jag gör en helt vanlig onsdag.

Jag börjar verkligen förstå hur mycket dansen är en flykt ifrån resten av världen. Det enklaste har varit att dansa så mycket som möjligt och strunta i allt annat.

/ Jassi


You just want to take us down

Min underbara vän räddade min dag igår. Och idag också egentligen, för då var jag så full med kärlek... I will try to survive.

Go Ahead, you know you want it
You'll have no other way
You make us bleed, it'll prove there's life somewhere

/ Jassi


So here I go with all my fears weighing on me

Bildbomb A'la Jassi.


























No one else can be the person you were created to be.







Pratkväll med fina flickor

Sitter här sådär lagom sent och filosoferar lite. Kanske lite för mycket. Fast det gör jag ju jämt, tänker för mycket alltså. Jag har ont i varenda liten cell i kroppen, men det har ändå varit ett mysig kväll. Inte dag, men kväll. Jag säger bara DP. Låg i danssalen med massa finisar och kollade på föreställningsfilmen, alltid lika konstigt och jobbigt att se sig själv haha. Efteråt blev det en ganska spontan filmkväll med bästaste Sofia, Fanny och Ingrid. Det blev mer snack än film men sånt gillar jag :) Jag är kanske inte världens öppnaste person, men jag tycker om att bara sitta och prata sådär i en soffa. Speciellt när det är någon man trivs med. Så ja, en BRA kväll. Det behövdes verkligen kan jag säga.

Och jag saknar en person så otroligt mycket. Ni vet, när man behöver någon men inte riktigt vågar. Gkdfaldaasdlk.

/ Jassi

Ni kan få en bild på gårdagens metroframsida. Finaste gullisen Matilda var med på Balettakademiens reklam. Faktiskt en bild från vår balett på söndagar. SÅÅÅÅÅ söt människa. (Ignorera brödet och bagaren)

You're always here to hold me up when I'm losing my mind

Åh älskade fina DP människor. Trots att jag inte fick dansa jazz idag så var det bara så underbart härligt att få träffa den finfina gruppen. Alla glada och helt supergulliga dansprogrammisar. Först finisen Antonia som jag inte sett på hundra år ungefär. Oj vad jag har saknat henne. Man ska inte vara ifrån sina vänner så länge. Vi satt på balettakademien och pratade i flera timmer, eftersom hon slutar skolan supertidigt och jag inte hade någon skola. Sen droppade en efter en in. Det är helt stört hur glad jag blir av dessa människor. Det spelar ingen roll hur svår min dag har varit eller kommer bli, jag skrattar alltid med dp. Och om vi inte skrattar pratar vi så mycket tills allt känns bättre. Japp. Och visst kändes det skumt att inte dansa jazz och sittta utanför och höra hur min danslärare skriker på dom inne i danssalen. Jag ville också bli skriken på. Men ja, skumt får det vara, förändringar känns alltid konstigt.

Och så fick vi en kommentar om att vi skulle kunna engangera läsarna lite... hm. Tack för tipset. I will try to! :) Jag har väldigt svårt för att ta in att det är någon mer än jag som läser här haha ;) Vad vill ni ha mer av?!

/ Jassi

För ett tag sen när jag, Karin och Amanda lekte i en sal.






Two It girls

Jag har tillbringat dagen med denna sötboll. Myspys :) Jag tror ni förstår hur min dag sett ut, vi är ju lika knäppa som vanligt.

/ Jassi






I tried so hard and got so far, but in the end, it doesn't even matter

We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.

/ Jassi




It only hurts when I breathe

Vad mycket det skrivs här. Jag känner verkligen hur min motivation växer för varje dag... eller inte. Ligger nedkrupen med en kopp te under täcket och höstlistan (ja, i min värld är det fortfarande höst) i spotify. Har gjort det ett tag nu. Så trött som jag varit den här veckan har jag nog inte varit så länge som jag kan minnas. Jag är verkligen TRÖTT. Oftast brukar jag vara väldigt trött i kroppen bara, nu är jag trött i kroppen, hjärnan och själen. Underbart... Men efter trötthet kommer energi antar jag, oj vad jag längtar!

Dagen har jag tillbringat illamåendes med huvudvärk, och nu skriver jag något ni troligtvis aldrig kommer få se skrivet av mig igen; vilken tur att jag inte måste vara på Balettakademien och dansa idag. Ojoj vad jobbigt det är att säga något sånt, men igår och idag var inte mina starkaste dagar direkt. Däremot var det en MYCKET bättre och mysigare dag igår, än det är idag. Igår fick jag träffa dom bästa M i världen. Först ena sötisen M och sen hem till andra underbara M för filmmys. Pratade om allt och inget, så givande. Jag inser något viktigt varje gång, och blir alltid så varm inombords och får en sån där underbar myskänsla. Såg easy A också, SÅ bra. Se den. Och solsidan, HA HA.

Jag har så fina vänner.

/ Jassi

Bilden är från temyset hos C för ett tag sen.

Mental breakdown

Det ordet beskriver mig bra just nu. Hejdå.

/ Jassi


Hur kan man vara så liten och så teknisk?

Aaaah alltså kolla in den här 9-åringens piruetter!!! Det här känns kanske lite mindre dans, och lite mer som gymnastik eller något sånt haha, men who cares? Hennes piruetter är AMAZING! Dör lite.

/ Jassi


I turn from the world but the world turns me

Här var det livat, eller inte. Spännande att sötisen Antonia börjat skriva iaf. Sjunde dagen av 2011 är slut snart. Men ja, man ska inte dömma en bok efter omslaget antar jag. Det här är ju bara början, det finns så mycket mer som det här året kan ge, så många underbara stunder.

Jag är så otroligt trött, men känner på mig att jag inte kommer lägga mig på ett bra tag. Vet inte när jag blev väckt imorse, men tidigt var det. Vill träffa någon imorn... hm, undrar vem som har tid? Jag får se helt enkelt. Oj så sammanhängande det här inlägget blev. Nä, just nu behöver jag peppa till mig lite. Eh, ja, vi får se hur det går. Kul det här blev.

Så fort jag fick tag på min iphone idag satt jag på låten här nedanför. Det är inte direkt min favoritmusik, eller jag kan egentligen lyssna på det mesta så länge texten tilltalar mig på något sätt. Men idag satte på den här och gick ut. Jag antar att den passar just nu.

/ Jassi


Love it <3

Jag fick gå på förhandsrea på The Body Shop, asnice! Det var jag och tre andra där och vi plockade ihop typ huuuuuuuur mycket grejer som helst och fick 50% rabatt på typ allt, Love it! <3 Och att det var förhandsrea betyder att vi fick komma in i butiken och handla innan den öppnat :) eftersom det inte fanns så mycket utav varje vara så gällde det ju att vara där först :)

Här är lite bilder på typ allt jag äger som kommer från The Body Shop


En fot?!

Ta mig härifrån

Okej så nu är lovet snart slut, så jävla skönt!!! Det är kanske inte många som håller med mig men jag har verkligen längtat tillbaka till skolan. Kanske inte själva skolan, jag längtar efter att få komma bort... Bort från mitt hem. Allt är verkligen skit, varje dag har kännts som en evighet och jag har bara legat i sängen och väntat på att nästa dag ska komma. Jag klarar inte av att leva så här, jag klarar inte av allt som händer runt mig. Alla hemligheter som ska hållas borta från min lillebror för att inte förstöra hans liv, men mitt då? Är det ingen som bryr sig om hur jag mår? Att mitt hjärta krossas? Att jag får ta ALL skit för allt, och att det varit så sen jag var liten... Nej fy fan, ta mig härifrån! Och vänner då? Inte fan har jag några vänner längre. Allt jag har nu är mig själv och en stor chipspåse.

/Antonia

And there'll be beauty from pain

Är väldans trött alltså. Vadå skola om en vecka? Nån måste skämta med mig. Vart tog lovet vägen? Jag har börjat dansa nu, så det är lugnt. Lovet kan fortsätta i en evighet. Jag VILL inte tillbaka till skolan. Skoltrött. Usch. Längtar tills dansklasserna börjar ordentligt iaf! Trots att det fungerar väldigt bra att hänga på ackis med DP, så är jag så excited till tusen.

Ta en titt på den här 10 åringen. Så otroligt duktig. Vig, ja, men också stark. Även fast det kanke inte ser ut som det, men jag vet ju vilken styrka som behövs för att lyfta på benet sådär. Grymt. Och så har det här varit en av mina favoritlåtar i några år. Jag satt och lyssnade på den här, och några andra, oavbrutet för ungefär 1-2 år sen. Repeat repeat. Men inte alls lika ofta längre, bara vissa stunder. Nu är det mer firework och I'm yours ;) Men check this out.

/ Jassi




Drogar musik

Den här låten förstår mig.



/ Jassi



Mitt 2010


2011!

Idag är jag seg och har ont i huvet. Men vem bryr sig? Inte jag :) Eeeeeehh... aa, jag kan ju inte påstå att vi är normala. Men vem är? Gott nytt år gott folk!







Och två tappra försök att fånga lite fyrverkerier på bild. Gick ju otroligt bra... eller inte. Fail.


/ Jassi

RSS 2.0